Ik ben een gevoelsmens en beelddenker. Eigenschappen die goed van pas komen in mijn werk als fotograaf. Altijd ben ik nieuwsgierig naar hoe iemand echt is. En dát wil ik vastleggen. De foto’s die ik maak, vertellen een verhaal. Jouw verhaal.

 

De oorsprong van 5Sproutz ligt bij mijn gezin. Als moeder van vijf kinderen leid ik een uitdagend leven. Toen mijn kinderen nog klein waren, had ik weinig tijd om te fotograferen. Zodra ze ouder werden, kocht ik een IPhone. Ik maakte veel foto’s die ik onder de naam 5Sproutz postte op Instagram. Serene beelden van de natuur, vervallen huizen, krachtig lijnenspel en foto’s van mijn kinderen. Beelden die veel vertellen over wie ik ben. Al snel kreeg ik veel positieve reacties. Dit was de prille start van mijn eigen onderneming. 

 

Nu fotografeer ik dagelijks. In mijn werk als fotograaf kom ik dicht bij mensen. Voor even word ik toegelaten in hun wereld. Ik leg de intieme momenten vast: een spontane lach, oogcontact tussen een bruidspaar of een babykamertje dat met liefde is ingericht. Ik fotografeer mensen zoals ik ze zie, zodat ze ook het mooie in zichzelf gaan zien. Puurheid in beeld. Met oog voor detail.

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

 

Liefs,

Margrethe Leeuwestein

 

 

Kijk direct op Investering voor prijzen en tarieven